א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 |
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 |
הומאז' אותנטי וחדש לשנסון הצרפתי
מופע שלישי בסדרה המציין עשור למופעי 'Petite Fleur', עם רפרטואר שירים חדש ובהשתתפות צוות אמנים אותנטי – זמרים, נגנים ורקדנים (רב סגנוניים), המעביר את הצופים חוויה מוסיקלית מרתקת ומרגשת במיוחד. שיריהם של גדולי תור הזהב של השנסון הצרפתי, מבוצעים בצרפתית, בעיבודים מוסיקליים מקוריים ומתוך היכרות אינטימית עם התרבות הצרפתית, בשילוב קטעי הסבר אומנותיים בשפה העברית.
*ניתן להזמין כמופע בחירה למנויים
אדיר מילר במופע סטנד אפ נטו. מאלתר עם הקהל ומביא לבמה איכויות של וירטואוז אמיתי.
סמי הכבאי הגיבור וכל החברים המוכרים מסדרת הטלויזיה האהובה פוגשים בצמד חוקרי טבע משעשעים, וביחד איתם יוצאים להרפתקה בלתי נשכחת ביער הגדול, כשהמטרה היא להצליח ולמצוא בעל חיים נדיר, שובב וחמקמק במיוחד.
ביחד הם מתמודדים עם סכנות, פותרים בעיות ומסייעים לילדים לרכוש כלים שיעזרו להם לשמור על הבטיחות. האם סמי, אלוויס, פני, אדם פרייס וכל החבורה יצליחו במשימה?
אז קדימה כולם מוזמנים לעלות על יופיטר וונוס ולהצטרף למסע מוסיקלי מצחיק וסוחף.
שימו לב- ההצגה תחל בשעה 11:30
ירוסלם - מופע נשים
קומדיה מוסיקלית מבריקה המביאה לבמה קיבוץ גלויות מסקרן ומפתיע
בהשתתפות שחקניות, זמרות ורקדניות
הצגה מוזיקלית ,מצחיקה ומרגשת עם כוכבי הילדים האהובים, מסדרת הטלוויזיה המצליחה: חיפזון וזהירון טישו ופרלה.
מופע מצחיק ומקפיץ במיוחד לקיץ, עם השירים המוכרים מתוכנית הטלוויזיה המצליחה, לצד שירי ילדות קלאסיים בעיבודים חדשים, השזורים בקטעי בידור מקוריים וסיפור עלילה מצחיק ומקורי.
בליווי רקדניות, תלבושות מתחלפות, ותפאורה של השכונה של חיפזון וזהירון.
האם חיפזון יוכל להופיע מול הקהל למרות התרגשותו הרבה?
למה חיפזון וזהירון הופכים לברוגז?
מה קורה שפרלה מהבאגיס מגיעה בפתאומיות לשכונה של חיפזון וזהירון?
ואיזו הפתעה יכין טישו לחברים?
כל זאת ועוד במופע מוסיקלי כיפי המלווה בשירי הסדרה לצד שירי ילדות קלאסיים, בהשתתפות: חיפזון, זהירון, טישו ופרלה פרליטה מלהקת הבאגיס
מופע ההנצחה השנתי לציון 45 שנים ללכתו של מלך הרוקנרול.
מופע מרהיב בהשתתפות 9 נגנים וזמרי ליווי שנותנים רוח גבית לסולן המופע ״מוזס סי״ אשר מגלם את אלביס פרסלי.
ב 25 השנים שאלביס פרסלי היה פעיל בתחום המוסיקה והבידור, הוא הצליח להשריש פסקול וסגנון מוסיקלי ייחודי וכך להשפיע על דורות של זמרים ומוסיקאים עד עצם היום הזה.
במופע יבוצעו מיטב להיטיו של המלך מפריצתו כמהפכן וממציא הרוקנרול בשנות ה 50, נמשיך ללהיטיו המוכרים כשחקן קולנוע משנות ה 60 והקאמבק הגדול שלו כפרמפומר בסוף שנות העשור, ולבסוף נבצע את המנוניו משנותיו בלאס ווגאס בשנות ה 70 ועד שידור המופע הלווייני מהוואי שנצפה ע״י 1.5 ביליון אנשים מסביב לעולם.
בואו להנות ולהיות חלק מהמופע הבלתי הנשכח הזה.
*ניתן להזמין כבחירה למנויים (בתוספת 25 ש"ח לכרטיס)
הצגה מוזיקלית עם מיטב שירי המשחק וההפעלה לקטנטנים.
הצגה צבעונית, מקפיצה ואינטראקטיבית מבית היוצר של יוצרי "חגיגה בחווה" שהיא מפגש בין דורי של סבים, סבתות, הורים וילדים שמחברת בין עבר והווה. בין השירים המוכרים שיקימו את הקהל באולם מהכיסא על הרגליים: כולכם שחקו נא איתי, איזה יום שמח, עשר אצבעות, ידיים למעלה, אני עומדת במעגל, אצא לי אל היער, מאחורי ההר, אני מנגן, כבר סידרנו הרכבת, שרה שיר שמח ועוד.
הצגה מוזיקלית מרהיבה, צבעונית ומשעשעת, המצדיעה למיטב שירי הילדות של כל הזמנים.
במאי: עידן עמית מוזיקה: חגי אלקיים
משתתפים: שרון שחל, עמרי רוטברד, דלית דוד, אור ברכה וצר, דותן עמרני
דבש ניגר - דער פליסיקער האניק
Мед лился
שירים, אהבה ומייסעס... מסע מוזיקלי נוסטלגי, שופע שירים אהובים, סיפורים מרגשים וזיכרונות מתוקים.
מככבים: ששי קשת, החזן שי אברמסון וקובי אריאלי
בימוי: שלומית טריגר הגואל
עיבודים מוזיקליים בניצוחו של המאסטרו: אלדד שרים בליווי תזמורת
מפיק: שוקי שצוב
*ההצגה בליווי תרגום סימולטני לעברית ולרוסית
לאחר ההצלחה האדירה של תירס חם מיוצרי מיומנה (איילון נופר), הספר שמוליקיפוד מקבל חיים חדשים על הבמה.
אינטרפרטציה בימתית חדשה וקצבית במיוחד, על חברות יוצאת דופן בין ילד לקיפוד, שהרגישו בודדים עד שמצאו אחד את השני, אליהם מצטרפים עוד דמויות מעולמו הפנימי של גדי.
איילון נופר מייסדת להקת מיומנה מנצחת על היצירה המקורית, כתיבה, בימוי, מוסיקה וכוראוגרפיה, יחד עם תיאטרון הילדים הישראלי יצרו פסיפס תרבותי, איכותי וחסר פשרות.
בהשתתפות: שחקנים, רקדנים, מוסיקאים, אקרובטים ומוסיקה אחת שמקפיצה בקצב אחר את ההורים והילדים יחדיו.
כתיבה ובימוי: אילון נופר
משך המופע: שעה ו-20 דקות, כולל הפסקה